PUCK GAAT OP KAMERS


Puck heeft ruim 11 jaar gelogeerd in het Molenhuis in Alkmaar, een klein antroposofisch logeerhuis voor kinderen met een beperking. Zij kreeg hier vermaak, verzorging en heel veel liefde. Zij heeft het hier heel erg naar haar zin gehad.

Puck heeft tegelijkertijd 3 dagen in de week De Vijfhoek in Heiloo bezocht, een orthopedagogisch kinderdagverblijf voor kinderen met een beperking tot 18 jaar. Ook hier werd het tijd om afscheid te nemen.

Dat viel niet mee. Na ruim 11 jaar op deze adressen te zijn geweest, met ontzettend veel lieve mensen, lieve kinderen, goede zorg en prima vermaak, ga je van al deze mensen houden en doet afscheid nemen zeer!

Wij hebben dit dan ook op een bijzondere manier gedaan. Het was goed, mooi, emotioneel en heel bijzonder. Zelfs de chauffeurs van Connexxion hebben afscheid genomen van Puck. Wat een liefde!!!!

Nu is Puck inmiddels 21 jaar, zij blijft gewoon thuis wonen maar we hebben om te logeren voor haar een mooie zorgstudio in Heiloo gehuurd. Dit is een van de 29 zorgappartementen binnen Van Hollant Craenenbroeck waar mensen wonen die zorg nodig hebben. Een mooi initiatief van Tom & Judith Veldt en voor ons dichtbij huis.

Haar appartement is lekker stoer ingericht en de mensen die haar verzorgen zijn erg lief. Puck heeft al veel harten gestolen en zij wordt met heel veel liefde en aandacht verzorgd.
Ook de 'eigen' verzorgenden komen alle dagen bij haar om lekker te wandelen, voorlezen, badderen en tutten. Ook hier geldt weer: 'Puck leeft van de liefde'.
Er wordt binnen Villa Craenenbroeck veel georganiseerd en Puck geniet van alle prikkels en aandacht.

Puck is doordeweeks veel in Heiloo, maar zeker de weekenden is ze lekker bij ons thuis.

22 augustus 2018 vierde Puck haar 24e verjaardag in Villa Craenenbroeck, gezellig met familie, kadootjes en zingen. Puck genoot er zichtbaar van!.